Vacature voor ontstopper/rioolwerker! Contacteer ons voor meer info op 0475/20.11.97

  Diensten

  Verwijderen kalksteen van urinoirs en toiletten

  Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van kalksteen uit urinoirs en toiletten. Heeft u in uw bedrijf te maken met verstoppingen? Kies dan voor onze meest duurzame oplossing!

  De boosdoener: urinesteen

  Urinesteen ontstaat uit kalk en zouten, die zich in urine bevinden. In toiletten en urinoirs kan urinesteen neerslaan en een bruine laag achterlaten. In eerste instantie is er misschien enkel sprake van geurhinder. Maar na enige tijd zal urinesteen een verstopping tot gevolg hebben. Dan is het zeker tijd om de kalksteen uit uw toiletten en urinoirs te laten verwijderen.

  Onze oplossing: chemische ontkalking

  Een langdurige opstapeling van urinezuur heeft een hardnekkige kalklaag tot gevolg. Omdat deze moeilijk weg te frezen is, opteren we hier voor een chemische ontkalking. Aan de ene kant is deze oplossing extreem efficiënt in het verwijderen van kalk- en urinesteen. Aan de andere kant is ze zeer veilig, aangezien ze de urinoirs, toiletten, leidingen en sifons niet aantast. Kiest u voor een chemische verwijdering van kalksteen uit uw urinoirs en toiletten? Dan kiest u ook voor een langdurige oplossing. De afvoerbuizen zijn na een behandeling immers weer zo goed als nieuw.

  Kies voor onze professionele verwijdering van kalksteen!

  Bij ons kan u steeds rekenen op de meest recente materialen en modernste technieken. Op die manier weet u dat u voor de meest geavanceerde oplossing kiest. Wij staan er tevens op u snel van dienst te zijn, zodat uw verstopping binnen de kortste keren opgelost geraakt. U kan met al uw vragen over de verwijdering van kalksteen uit uw urinoirs en toiletten bij ons terecht.

  24/24
  7/7
  Snelle service
  Bel ons 0477/70.19.16

  VACATURE VOOR ONTSTOPPER/RIOOLWERKER! Contacteer ons voor meer info op 0475/20.11.97

   

  Snelle interventies!
  Bel ons op 016/19.22.60 of 0477/70.19.16

  Didier Vantongelen BV
  Brusselsesteenweg 392/1
  3020 Veltem-Beisem
  Vind ons ook op