Vacature voor ontstopper/rioolwerker! Contacteer ons voor meer info op 0475/20.11.97

  Diensten

  Rioleringswerken

  Aanhoudende verstoppingen, geurhinder, afvoeren die niet doorspoelen,… Zulke zaken kunnen wijzen op een defect aan uw riolering. Wij onderzoeken het probleem en lossen het op. Reken op onze rioleringswerken in de ruime omgeving van Brussel en Leuven!

  Rioleringswerken bij verstopping, breuk en defect

  U heeft misschien last van geurhinder of het water loopt niet goed door? Dan kan een ontstopping vaak de oplossing zijn. Het kan echter ook gebeuren dat er tijdens een ontstopping of een camera-inspectie een probleem aan uw riolering wordt vastgesteld. Dan kan u een beroep doen op onze rioleringswerken. Naast verstoppingen in uw riolering pakken wij ook alle breuken en defecten efficiënt aan. 

  Rioleringswerken met professioneel materiaal

  In eerste instantie brengen wij alle ondergrondse defecten precies in kaart. Tijdens de rioleringswerken zetten wij graafmachines en opsporingsapparatuur in om de oorzaak van uw probleem exact te lokaliseren. U mag gerust zijn: wij laten alles proper achter. Wij nemen alle overtollige aarde zelf mee. Indien alle werkzaamheden buiten plaatsvinden, moet u geen tijd vrijmaken om aanwezig te zijn. Anders passen we ons altijd aan uw mogelijkheden aan en spreken we op het beste tijdstip af, zodat u geen verlof moet nemen.

  Waardoor heeft u rioleringswerken nodig?

  Een defect aan uw riolering kan door allerlei oorzaken ontstaan. Hoe dan ook, voor elk probleem voorzien wij de juiste oplossing. U kan in alle gevallen op onze rioleringswerken rekenen.

  Enkele mogelijke oorzaken:
  - Wortelgroei, verzakkingen, breuken en verborgen putten in de ondergrondse riolering
  - Ouderdom en slijtage
  - Verstopping
  - Kalk of roestvorming
  - Wegenwerken

  Duurzame en transparante rioleringswerken

  Wij gaan altijd voor de meest duurzame oplossing. Daarom komen wij steeds ter plaatse om u te adviseren. Wanneer u voor onze rioleringswerken kiest, dan kiest u voor volledige transparantie. We zorgen voor een offerte op maat, zodat u op voorhand over de exacte kost op de hoogte bent. Reken op ons, 24u op 24 en 7 dagen op 7!

  24/24
  7/7
  Snelle service
  Bel ons 0477/70.19.16

  VACATURE VOOR ONTSTOPPER/RIOOLWERKER! Contacteer ons voor meer info op 0475/20.11.97

   

  Snelle interventies!
  Bel ons op 016/19.22.60 of 0477/70.19.16

  Didier Vantongelen BV
  Brusselsesteenweg 392/1
  3020 Veltem-Beisem
  Vind ons ook op