Vacature voor ontstopper/rioolwerker! Contacteer ons voor meer info op 0475/20.11.97

  Diensten

  Camera inspectie

  We voeren een camera-inspectie uit, wanneer de locatie van een verstopping of defect niet meteen te achterhalen is. Ook passen we deze werkmethode toe om na te gaan hoe een oude riolering is ingedeeld. Zo kunnen we alles overzichtelijk in kaart brengen. Reken op onze inspecties in de ruime omgeving van Brussel en Leuven!

  Waarvoor is een camera-inspectie nuttig?

  Aan de hand van een professionele camera-inspectie zijn wij in staat om verstoppingen en defecten in uw afvoerleidingen en riolering te detecteren. Ook bij de herstelling van uw regenput kan een voorafgaande inspectie nuttig zijn. Mensen, die een huis hebben gekocht, en de oude riolering ervan in kaart willen laten brengen, kunnen ook op onze inspectiediensten rekenen.

  Hoe onze camera-inspectie verloopt

  Met onze camera’s kunnen we alle soorten leidingen inspecteren. We stellen constant vast hoe ver en diep de camera zich bevindt. Op die manier weten we de verstoppingen en defecten precies in kaart te brengen. Tijdens onze camera-inspectie volgen we alles via een kleurenscherm op.

  De voordelen van een camera-inspectie

  Dankzij het gebruik van een rioolcamera moeten er geen muren, vloeren of opritten opengebroken worden. Ook uw tuin blijft gevrijwaard. Een camera-inspectie geeft u nog een andere troef in handen. De gehele inspectie wordt opgenomen, zodat u over bewijs van uw schade beschikt. Wenst u professionele verslagen te verkrijgen voor uw verzekeringsmaatschappij? Dan lijsten wij alle problemen op, met foto’s en video’s als bewijsmateriaal.

  Transparante en professionele camera-inspectie

  Wij investeren constant in de nieuwste en beste apparatuur. Daarnaast scholen wij ons steeds bij, zodat we de allernieuwste technieken onder de knie hebben. Wij gaan echt voor de meest professionele camera-inspectie. Bovendien kan u rekenen op 100% transparantie. Wij informeren u steeds uitgebreid en adviseren u over de beste oplossing.

  24/24
  7/7
  Snelle service
  Bel ons 0477/70.19.16

  VACATURE VOOR ONTSTOPPER/RIOOLWERKER! Contacteer ons voor meer info op 0475/20.11.97

   

  Snelle interventies!
  Bel ons op 016/19.22.60 of 0477/70.19.16

  Didier Vantongelen BV
  Brusselsesteenweg 392/1
  3020 Veltem-Beisem
  Vind ons ook op